HaRmonium

Reziliență, sinergie, coerență în echipă

Program de auto-cunoaștere și dezvoltare a echipei, bazat pe cercetare & practică științifică de top și exerciții muzicale.

Fundamente

De ce să lași la întâmplare baza emoțională a deciziilor și relațiilor cele mai importante?

Creat după 20 de ani de experiență, HaRmonium îmbină tehnologia HeartMath Institute (SUA) pentru bio-feedback cu improvizația muzicală, pentru a genera reziliență, coerență și sinergie la nivel individual și de echipă.

Reziliența, performanța optimă, împlinirea și sănătatea sunt generate de gestionarea inteligentă a folosirii energiei personale și de abilitatea de regenerare a acesteia .

Reziliența este capacitatea de a te pregăti, reface și adapta în situații de stres și provocări.

Coerența este alinierea și funcționarea optimă între inimă, creier și corp.

HaRmonium e pentru echipele care

 • Vor să genereze în timp scurt o mai bună conectare și comunicare între membri
 • Caută metode eficiente și plăcute pentru a stimula creativitatea
 • Își dezvoltă coerența și sincronizarea
 • Vor să includă în cultura și practica lor un obicei nou care să aducă performanță optimă

Peste 80% din deciziile pe care le luăm și acțiunile noastre sunt fundamentate în dimensiunea emoțională, catalizată puternic de exercițiile HaRmonium, cu ajutorul tehnologiei HeartMath.

Inner Balance este una din cele mai răspândite aplicații HeartMath și o folosim atât în lucrul individual (coaching), cât și în programe cu grupuri.


HaRmonium crează cu ușurință sinergie în echipe și e dedicat celor care caută „altceva” decât au încercat până acum.


Te întrebi dacă HaRmonium e pentru echipa ta acum?

Programul funcționează cel mai bine atunci când:

 • Oamenii sunt blocați în aceleași conflicte, comportamente și tipare mintale – și vor să își dezvolte inteligența emoțională
 • Echipele și persoanele funcționează în dezordine și haos
 • Participanții au o activitate statică în cea mai mare parte a zilei
 • Membrii echipei petrec prea mult timp folosind mai mult abilitățile intelectuale și mai puțin în armonie cu partea emoțională, corpul și intuiția

Exercițiile propuse aduc ca rezultate:

 • Reducerea stresului, îngrijorării și oboselii
 • Creșterea prezenței conștiente în relații, întâlniri și proiecte
 • Capacitate mai mare de concentrare, procesarea informațiilor și rezolvarea problemelor
 • Creșterea creativității
 • Mai bună abilitate de a gestiona clienți și situații dificile
 • Acces mai facil la decizii rapide, eficace și intuitive
 • Somn mai odihnitor și regenerator
 • Vitalitate și reziliență crescute

Cu HaRmonium fiecare își exprimă în mod optim ritmul propriu în interiorul ritmului comun.

Muzica aduce grupurile la nivel de performanță de 100% pentru că stimulează coerența și alinierea dintre minte, corp și inimă, precum și între cele două emisfere: stângă (procese analitice, logice, raționale) și dreaptă (procese emoționale, intuitive, creative).


Testimoniale

„Este în ADN-ul Omniconvert să ne vedem o dată la 2 săptămâni pentru a ne resincroniza, actualiza și obține claritate la nivelul întregii companii. Experienta cu Sabin ne-a permis o aliniere folosind un alt limbaj, pe care nu l-am folosit până atunci. Limbajul muzicii facilitat de Sabin ne-a expus la un exercițiu pe care îl facem zilnic: inovație continuă, urmărirea sinergiei, atenția la ritmul comun, la cei din jur și la integrarea fiecăruia în ritmul comun. O experiență revelatoare foarte apreciată de echipă și pe care sigur o vom repeta!”

Valentin Radu, CEO & Founder Omniconvert

„Am avut ocazia să particip la mai multe sesiuni de HaRmonium facilitate de Sabin și pot să spun sincer că a fost o experiență deosebită de fiecare dată. Pentru mine e magie ce se întâmplă cu participanții pe parcursul acestor sesiuni. Întotdeauna la început se aud sunete stinghere și dezordonate. Fiecare își caută propriul ritm și încearcă să se acordeze la el, dar încetul cu încetul, oamenii devin conștienți și de celelalte sunete din jurul lor, de ceilalți oameni care participă și încep să se acordeze unii la alții. Iar ceea ce se aude la final e un ritm constant, armonios, în care toată lumea e integrată. Armonie cred că e cuvântul cheie aici. Armonioasă m-am simțiț la finalul fiecărei sesiuni, cu o stare plăcută de liniște, atât în minte cât și în corp.”

Delia Sfechiș, trainer


Despre Sabin Mureșan

Sabin Mureșan este trainer și coach. El sprijină persoane și grupuri să se conecteze la cele mai bune resurse interioare, creând experiențe de învățare, autocunoaștere și conștientizare.

Sabin a lucrat în ultimii douăzeci de ani pe patru continente în domeniul armoniei sistemice și transformării conflictelor prin mijloace pașnice. Totodată, are experiență de douăzeci de ani în facilitarea de învățare prin experiență directă și procese de grup (cursuri și teambuilding).

Domeniile lui de expertiză sunt comunicarea empatică și nonviolentă, inteligența emoțională, mindfulness și autocunoaștere, dezvoltarea sistemică a echipelor și organizațiilor, armonizarea dintre minte – corp – spirit, simplitate și eficacitate.

Principii și practici de lucru, precum și portofoliu de parteneri și clienți pot fi găsite AICI.Dacă dorești o ofertă personalizată pentru echipa / grupul cu care lucrezi, te invit să îmi trimiți un mesaj.