HaRmonium

HaRmonium

Transformă-ți echipa într-o orchestră

Program de dezvoltare a echipei și autocunoaștere, bazat pe instrumente și principii inspirate din muzică.

HaRmonium crează cu ușurință sinergie și coerență și e dedicat echipelor care caută „altceva” decât au încercat până acum:

 • Vor să genereze în timp scurt o mai bună conectare și comunicare între membri
 • Caută metode eficiente și plăcute pentru a stimula creativitatea
 • Își dezvoltă coerența și sincronizarea între membri
 • Vor să includă în cultura și practica lor un obicei nou care să aducă prospețime

Acesta funcționează cel mai bine atunci când:

 • Oamenii sunt blocați în aceleași conflicte, comportamente și tipare mintale – și vor să își dezvolte inteligența emoțională
 • Echipele și persoanele funcționează în dezordine și haos
 • Participanții au o activitate statică în cea mai mare parte a zilei
 • Membrii echipei petrec prea mult timp folosind mai mult abilitățile intelectuale și mai puțin în armonie cu partea emoțională, corpul și intuiția

Muzica și exercițiile propuse aduc:

 • Relaxare mintală, fizică și emoțională
 • Starea de flux și joacă
 • Sincronizare a ritmurilor cardiace și emisferelor și undelor cerebrale la nivel individual și în echipă
 • O stimulare a focusului și performanței rapide către obiective comune

Fundamente

Muzica aduce grupurile la nivel de performanță de 100% pentru că stimulează coerența și alinierea dintre minte, corp și inimă, precum și între cele două emisfere: stângă (procese analitice, logice, raționale) și dreaptă (procese emoționale, intuitive, creative).

Peste 90% din deciziile pe care le luăm și acțiunile noastre sunt fundamentate în dimensiunea emoțională. Cu cât cele două emisfere sunt mai bine armonizate, cu atât deciziile și acțiunile aferente vor genera mai multă bunăstare.  

Cu HaRmonium fiecare își exprimă ritmul propriu în interiorul ritmului comun. Fiecare redevine o individualitate conectată în perfectă sincronizare și armonie cu ființa colectivă.

Testimoniale

„Este în ADN-ul Omniconvert să ne vedem o dată la 2 săptămâni pentru a ne resincroniza, actualiza și obține claritate la nivelul întregii companii. Experienta cu Sabin ne-a permis o aliniere folosind un alt limbaj, pe care nu l-am folosit până atunci. Limbajul muzicii facilitat de Sabin ne-a expus la un exercițiu pe care îl facem zilnic: inovație continuă, urmărirea sinergiei, atenția la ritmul comun, la cei din jur și la integrarea fiecăruia în ritmul comun. O experiență revelatoare foarte apreciată de echipă și pe care sigur o vom repeta!”

Valentin Radu, CEO & Founder Omniconvert

„Am avut ocazia să particip la mai multe sesiuni de HaRmonium facilitate de Sabin și pot să spun sincer că a fost o experiență deosebită de fiecare dată. Pentru mine e magie ce se întâmplă cu participanții pe parcursul acestor sesiuni. Întotdeauna la început se aud sunete stinghere și dezordonate. Fiecare își caută propriul ritm și încearcă să se acordeze la el, dar încetul cu încetul, oamenii devin conștienți și de celelalte sunete din jurul lor, de ceilalți oameni care participă și încep să se acordeze unii la alții. Iar ceea ce se aude la final e un ritm constant, armonios, în care toată lumea e integrată. Armonie cred că e cuvântul cheie aici. Armonioasă m-am simțiț la finalul fiecărei sesiuni, cu o stare plăcută de liniște, atât în minte cât și în corp.”

Delia Sfechiș, trainer

Despre Sabin Mureșan

Facilitator și antrenor holistic, muzician și inițiator. Creez spații și experiențe de conștiență, armonie și pace interioară. Am petrecut ultimii douăzeci de ani de viață pe patru continente, facilitând procese de învățare și educație experiențială, crearea păcii și transformarea conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, armonizare în echipă.

În ultimii ani am creat programe pentru armonie / coerență între minte – inimă – corp (Seminte de fericire) și echilibru masculin – feminin (Călătoria Integrării). Principii și practici de lucru, parteneri și clienți pot fi găsite AICI.

Muzica m-a însoțit în ultimii treizeci de ani ca ghid în autocunoaștere, mediu de socializare și instrument puternic de creație. Cânt cu vocea, chitara, instrumente de suflat și percuție. Câteva din proiectele mele muzicale pot fi ascultate AICI.

Dacă dorești o ofertă personalizată pentru echipa / grupul cu care lucrezi, te invit să îmi trimiți un mesaj.