Vibrația Armoniei

25 de zile pentru echilibru corp – minte – spirit

Alătură-te lui Sabin Mureșan în 2 octombrie, pentru un curs pe WhatsApp + online, cu ghidaj zilnic.


 • Ți se pare greu să accepți toate așa cum sunt – pe tine, pe ceilalți, viața?
 • Îți lipsesc informații structurate și practice de bază despre felul în care funcționăm armonios ca ființe la nivel fizic, emoțional, mintal și spiritual?
 • Nu poți medita zilnic și atenția ta „fuge” după gânduri și emoții, deși ai încercat mai multe metode?
 • Percepi că există o diferență între viața pe care o trăiești acum și ceea ce știi că e posibil pentru tine?

Cum ar fi să creăm împreună o vibrație a armoniei, care să te ajute să manifești totul în viață cu mai multă ușurință?


Te invit să explorezi o sinteză a celor mai eficiente abordări pe care le-am întălnit pentru auto-cunoaștere, pentru a sprijin armonia între:

 • vitalitate și centrare fizică
 • echilibru și flexibilitate emoțională
 • focus mintal
 • claritate spirituală


Preț: 210 Lei

MĂ ÎNSCRIU


Care sunt beneficiile tale

 • Identifici unde ești acum în relație cu ansamblul corp – minte – spirit.
 • Reflectezi și acționezi pentru a trăi o viață în armonie cu tine.
 • Explorezi în cele 25 de lecții peste 15 instrumente eficiente de auto-cunoaștere.
 • Folosești 25 de meditații audio ghidate, menite să echilibreze emisferele cerebrale, create special pentru fiecare zi de curs
 • Ai acces la grupul de pe WhatsApp, la webinarul live și la ghidajul meu zilnic – asta e comunitatea noastră de practică, menită să îți amplifice și susțină energia
 • Îți creezi zilnic timp pentru tine, în care cultivi conștiența și armonia: 16 minute în medie / zi pentru 25 de zile consecutive
 • Ai acces nelimitat la platforma online a cursului după cele 25 de zile, inclusiv la discuțiile de pe forum, resursele adiționale pentru fiecare zi de curs și la actualizările ulterioare

Poți consulta AICI cuprinsul detaliat al cursului și toate cele 25 de teme.

TESTEAZĂ: poți vedea și asculta tema și meditația primei zilei de curs.


Ce spun cei care au urmat cursul în seriile trecute

Am început cursul cu intenția de a-mi cultiva conștient liniștea interioară și de a-mi imbunătăți energia fizică. Cursul prezintă într-o manieră simplă, structurată și cuprinzătoare, fundamentul unei vieți împlinite. Mi-au placut în mod special setarea intenției și momentul de conștientizare de la începutul fiecărei lecții, întrebările pline de miez, interviurile si videourile care mi-au fixat foarte bine informațiile pentru a le transforma în experiențe. Într-una dintre lecții apărea îndemnul „Find your fun in life!” – este un nume foarte sugestiv pentru procesul prin care m-a purtat cursul. Îți sunt recunoscătoare, Sabin!

Andreea


O practică de viață. Cursul tau este esența a ceea ce ai practicat și ce eu pot acum să aplic conștient pe toate aspectele vieții mele.
Apreciez munca, dedicarea, valoarea și cantitatea informațiilor, iubirea și pacea din fiecare lecție, nivelul la care ajung ele fiind atât fizic, cât și emoțional, mental si spiritual.

Ionuț

Pe mine acest curs m-a adus mai aproape de mine insămi. Am învățat ce înseamnă să nu mai dau deoparte sentimente care nu sunt confortabile, ci să le îmbrățișez și să le observ. Am invatat să mă accept așa cum sunt si să mă iubesc cu toata paleta de culori, incluzând și nuanțele de gri, fără a mă mai raporta la validarea exterioară. Mulțumesc Sabin pentru că ai reușit să sintetizezi atât de bine niște învățăminte. Cu recunoștință te îmbrățișez și îl recomand oricui!

Ioana

Mi-a plăcut foarte mult simplitatea cursului, ușurința cu care am reușit să mă conectez la mine. Meditația scurtă, simplă și complexă în același timp, m-a adus în prezent pe parcursul zilei! Mi-a adus claritate și conștientizare a ceea ce sunt

Margareta

Poți citi mai multe reflecții despre curs AICI.


Ofertă specială pentru familii

Îți ofer gratuit participarea unui membru al familiei pe grupul de WhatsApp. El / ea va avea astfel acces la toate materialele celor 25 de zile de curs, fără să poată accesa însă platforma online.

Notează în formularul de înscriere numărul de telefon al persoanei care dorești să te însoțească în curs.


În rezumat, îți ofer:

25 de teme zilnice (audio) + 25 de meditații ghidate (audio) + ghidaj (la cerere) * pe WhatsApp

+ 1 webinar live

și simultan

toate cele de mai sus (video și audio) + întrebări zilnice de reflecție + resurse adiționale + forum * pe platforma online Udemy (acces nelimitat)


Cum poți începe cursul pe 2 octombrie

 • Accesezi butonul de mai jos
 • Te înscrii până pe 1 octombrie (inclusiv) și plătești 210 lei în contul indicat în formular
 • Primești un e-mail de confirmare și primești linkul grupului de WhatsApp
 • Te înscrii pe grup și primești zilnic materialele cursului


Despre Sabin Mureșan

Facilitator și antrenor holistic, muzician. Tată pentru două dragonițe minunate. Creez spații și experiențe de conștiență, armonie și pace interioară. Am petrecut ultimii douăzeci de ani pe patru continente, ghidând procese de învățare și educație experiențială, crearea păcii și transformarea conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, sinergie în echipă.

Mai multe recenzii despre mine poți găsi AICI.

Din inimă,

Sabin