Vibrația Armoniei

25 de zile pentru echilibru corp – minte – suflet

Alătură-te lui Sabin Mureșan în 5 august, pentru un curs pe WhatsApp + online, cu ghidaj zilnic.


Preț: 45,99 Euro

MĂ ÎNSCRIU


Îți prezint o sinteză a celor mai eficiente abordări pe care le-am întălnit pentru auto-cunoaștere, pentru a sprijin armonia între:

 • vitalitate și centrare fizică
 • echilibru și flexibilitate emoțională
 • focus mintal
 • claritate spirituală


Care sunt beneficiile tale

 • Identifici unde ești acum în relație cu ansamblul corp – minte – suflet.
 • Reflectezi și acționezi pentru a trăi o viață în armonie cu Sinele tău.
 • Explorezi în cele 25 de lecții peste 15 instrumente eficiente de auto-cunoaștere.
 • Folosești 25 de meditații audio ghidate, menite să echilibreze emisferele cerebrale, create special pentru fiecare zi de curs
 • Ai acces la grupul de pe WhatsApp și la ghidajul meu zilnic – asta e comunitatea noastră de practică, menită să îți amplifice și susțină energia
 • Îți creezi zilnic timp pentru tine, în care cultivi conștiența și armonia: 16 minute în medie / zi pentru 25 de zile consecutive
 • Ai acces nelimitat la platforma online a cursului după cele 25 de zile, inclusiv la discuțiile de pe forum, resursele adiționale pentru fiecare zi de curs și la actualizările ulterioare

Poți consulta AICI cuprinsul detaliat al cursului și toate cele 25 de teme.


Ce spun cei care au urmat cursul

Am început cursul cu intenția de a-mi cultiva conștient liniștea interioară și de a-mi imbunătăți energia fizică. Cursul prezintă într-o manieră simplă, structurată și cuprinzătoare, fundamentul unei vieți împlinite. Mi-au placut în mod special setarea intenției și momentul de conștientizare de la începutul fiecărei lecții, întrebările pline de miez, interviurile si videourile care mi-au fixat foarte bine informațiile pentru a le transforma în experiențe. Într-una dintre lecții apărea îndemnul „Find your fun in life!” – este un nume foarte sugestiv pentru procesul prin care m-a purtat cursul. Îți sunt recunoscătoare, Sabin!

Andreea


O practică de viață. Cursul tau este esența a ceea ce ai practicat și ce eu pot acum să aplic conștient pe toate aspectele vieții mele.
Apreciez munca, dedicarea, valoarea și cantitatea informațiilor, iubirea și pacea din fiecare lecție, nivelul la care ajung ele fiind atât fizic, cât și emoțional, mental si spiritual.

Ionuț

Pe mine acest curs m-a adus mai aproape de mine insămi. Am învățat ce înseamnă să nu mai dau deoparte sentimente care nu sunt confortabile, ci să le îmbrățișez și să le observ. Am invatat să mă accept așa cum sunt si să mă iubesc cu toata paleta de culori, incluzând și nuanțele de gri, fără a mă mai raporta la validarea exterioară. Mulțumesc Sabin pentru că ai reușit să sintetizezi atât de bine niște învățăminte. Cu recunoștință te îmbrățișez și îl recomand oricui!

Ioana

Mi-a plăcut foarte mult simplitatea cursului, ușurința cu care am reușit să mă conectez la mine. Meditația scurtă, simplă și complexă în același timp, m-a adus în prezent pe parcursul zilei! Mi-a adus claritate și conștientizare a ceea ce sunt

Margareta

Poți citi mai multe reflecții AICI.


Ofertă specială pentru familii

Îți ofer gratuit participarea unui membru al familiei pe grupul de WhatsApp. El / ea va avea astfel acces la toate materialele celor 25 de zile de curs, fără să poată accesa însă platforma online.

Când primești confirmarea de înscriere, trimite-mi numărul de telefon al persoanei care dorești să te însoțească în curs.


În rezumat, îți ofer:

25 de teme zilnice (audio) + 25 de meditații ghidate (audio) + ghidaj (la cerere) * pe WhatsApp

și simultan

toate cele de mai sus (video și audio) + întrebări zilnice de reflecție + resurse adiționale + forum * pe platforma online Udemy (acces nelimitat)


NOU: Îmi doresc să parcurgi tot cursul și să îl pui în aplicare

așa că poți cere banii înapoi la final. Îi primești integral, fără nici o întrebare suplimentară, dacă ai parcurs tot programul și dovedești asta.


NOU: Dacă vrei să distribui cursul ca afiliat

în comunitatea ta online, îți ofer 30% din totalul încasărilor venite din recomandările tale.

Trimite-mi te rog un mesaj, să îți pot trimite un cod personalizat.


Cum poți începe cursul pe 5 august

 • Accesezi butonul de mai jos
 • Te înscrii până pe 4 august (inclusiv) și plătești 45,99 de Euro pe site
 • Primești un e-mail de confirmare, iar ulterior și linkul grupului de WhatsApp
 • Te înscrii pe grup și primești zilnic materialele cursului


Despre Sabin Mureșan

Facilitator și antrenor holistic, muzician. Tată pentru două dragonițe minunate. Creez spații și experiențe de conștiență, armonie și pace interioară. Am petrecut ultimii douăzeci de ani pe patru continente, ghidând procese de învățare și educație experiențială, crearea păcii și transformarea conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, muncă în echipă.

Mai multe recenzii despre mine poți găsi AICI.

Din inimă, Sabin

Reclame