HeartFusion Coaching

HeartFusion

(Pentru programare te invit să treci direct la sfârșitul paginii.)

Salut!

Cauți să fii conștient(ă) de fiecare moment pe care îl trăiești și să fii în pace cu tine?

Îmi ofer sprijinul.

Fac asta integrând diferite abordări și metode într-un stil propriu, care combină lucrul individual cu grupuri de sprijin și prezența în natură.

Înainte de orice altceva, te invit să facem un exercițiu împreună: respirație conștientă, observarea corpului, conectare la intenția ta.

Am creat HeartFusion Coaching pentru a te sprijini mai bine în propria ta călătorie interioară. Concret, te pot ghida să :

 • Îți sporești conștiența de sine

  • Îți identifici resurse nefolosite de echilibru și armonie între fizic, spiritual, mintal și emoțional
  • Îți identifici blocaje de atitudine (sindrom de superioritate sau inferioritate, indiferență, lipsa asumării responsabilității, lipsa inițiativei, lipsa integrității și autenticității)
  • Accepți și transformi comportamentul tensionat cronic (stres, agresivitate, aversiune, anxietate, negativism)
  • Depășești dificultățile de comunicare și conectare (la sine și ceilalți)
  • Înțelegi cum îți cauzezi boli și afecțiuni fizice prin modul în care gândești
  • Înțelegi aspectele masculine și feminine ale manifestării energiei tale

În filmul de mai jos fac o scurtă descriere a celor trei componente esențiale pentru conectare: conștiența de sine, relații conștiente, legătura cu natura.

De ce pot face asta? În primii patruzeci de ani de viață am experimentat:

*Lucrul în educație nonformală și experiențială (20 de ani)

*Lucrul ca trainer și facilitator (cursuri, ateliere, teambuilding) (18 ani)

*Învățarea și practica permanentă în transformarea pașnică a conflictelor (16 ani)

*Lucrul și viața în Africa de Est, Sudan, Filipine, Irak, Burundi ca zone de război sau post război

*Alpinismul, escalada, activități în natură

*Muzica

*Lucrul în campanii sociale și voluntariat

*Lucrul în presa radio / Munca în construcții (tradiționale și ecologice)

*Viața în cuplu / Experiența de părinte și moșitul a doi copii născuți acasă

Am întrebat oamenii cu care am lucrat cum i-a ajutat întâlnirea cu mine să evolueze:

Teodora – Simpla întâlnire cu tine îmi amintește să respir profund și să intru într-o stare de conștiență de sine. Lucrul împreună mi-a adus claritate în ce privește misiunea și scopurile mele de viață, într-un fel care implică blândețe și totodată hotărâre.

Gabriel – Un concept de la tine care s-a prins foarte bine de mine a fost acela de intenție. În rest, bunăstare generală

Adina – A fost întâlnirea cu un viitor model și reper de Valori… spațiul intens în care să mă regăsesc și să știu ce vreau de la viața mea… încrederea să (mă) visez în cea mai frumoasă variantă posibilă… instrumente directe și la îndemână pentru schimbarea interioară.

Ilie – Salut. Pe mine m-a ajutat capacitatea de a înțelege emoțiile și/sau stările, identificarea și clasificarea lor bune/rele, plus dezvoltarea abilității de control asupra reacțiilor instinctive pentru emoțiile negative

Andrea – Pe mine m-ai învățat să ascult mai mult. Și m-ai învățat importanta cuvintelor folosite în conversațile cu mine însămi și cu altii. Mersi! 🙂

Andrei – Chiar dacă eram sub presiunea timpului, răbdarea și calmul vocii tale mi-au dat posibilitatea de a asimila informațiile de care aveam nevoie! Mersi! ;o)

Stela – Țin la multe din exemplele tale, ce preț mare are pacea, încă des se percepe ca agresiune comunicarea mea…. să fiu mai mult în natură mă ajută.

Sorina – Eu am învățat că pot să fiu in echilibru cu mine însămi, aproape orice se întâmplă în afara mea!

Sidor – Îți sunt recunoscător că ești parte din procesul meu de creștere. Una din bucuriile pe care le-am integrat de la tine a fost cea de a învăța să trăiesc azi, plus partea de practică pentru comunicare. Mulțumesc.

Nicu – Sabine, tu știi că sunt puțin cam activ / agitat ca stare generală! Când suntem în aceeași cameră, când povestim, eu sunt mai liniștit, mai așezat, încercând să „mă iau dupa tine” 🙂

János – Sabin, foarte mult timp nu am petrecut împreună, dar nici nu a fost nevoie ca să mi se adeverească din nou – datorită calmului tău – că prin comunicare și calm se pot muta munți întregi, se pot rezolva probleme…. ești pacea în sine.

Iuliu – Mie mi-ai adus echilibru și conștientizare. Mi-ai arătat că există și alte lucruri pe lume, în afară de cele în care sunt eu ancorat, și pe care tu le cunoști foarte bine. Multumesc!

Diana – Prin Prezență …și prezența ta:) Îmbrățișări

Relu – Prin liniștea și siguranța cu care m-ai întâmpinat m-ai determinat să îmi deschid sufetul și m-ai convins că nimic nu este greu când VREI!

Teodora – Pentru mine ai adus starea de liniște că totul e acolo unde trebuie să fie și claritate în echilibrarea energiilor 🙂

 Asta mă încurajează să continui să îmi pun darurile în folosul celor din jurul meu. Aș vrea să te sprijin în propriul tău drum către pace interioară!

HeartFusion

 
Crezi că ai nevoie de sprijinul meu?

Dacă simți curiozitate și te atrage ceva din ce ai citit mai sus, trimite-mi te rog un mesaj cu răspunsuri la întrebările de mai jos.

 • Care e cea mai mare provocare / dezechilibru / problemă pe care o ai acum?
 • Ce te aștepți să poți fi sau face în urma sesiunii(lor) de coaching?
 • Ce te blochează pentru a ajunge acolo?

Conexiunea de Internet pe care o am îmi permite sesiuni de Skype doar între orele 6 și 8 dimineața. Te invit deci să alegi una din zilele săptămânii. În caz excepțional ne putem auzi la telefon după-amiaza între orele 18 și 20 – te rog să menționezi asta în formular.

Prima sesiune de coaching de 30 de minute e gratuită. Lucrez apoi în pachete de minim zece sesiuni. Poți să decizi care e costul potrivit pentru tine ghidându-te după ecologia darului ca sistem de referință.

Mulțumesc pentru încredere!

Să fii bine!

Sabin

Anunțuri