Resurse pentru (auto)coaching somatic

Primesc des întrebări despre legăturile dintre emoții și corpul fizic. Somatizare și psiho – somatică. 

Cele mai bune rezultate în sesiuni de coaching și ghidaj vin pentru mine folosind conștientizarea și simțirea senzațiilor din corp ca poartă spre transformare. 

Permite să vină – Lasă-te să simți – Acceptă – Relaxează-te în disconfort – Observă cu curiozitate procesul – Lasă să se transforme / să se dizolve

Până voi lansa cursul online pe tema asta, includ mai joc câteva resurse pe care le-am găsit foarte utile în ultimii ani și care mi-ai modelat practica interioară și cu cei cu care lucrez. Genul de cărți care când le-am citit mi-au adus spontan înțelegerea în corp – minte – suflet.

Dacă citești articolul ăsta, probabil că ești în punctul în care poți pune în aplicare informația asta pentru tine și ghida și pe alții. 

Trupul meu, pământul meu – Ruby Gibson

O carte minunată despre abordarea sistematică cu întrebări precise și atenție în corp. Exersarea ascultării intuitive și conectarea la inteligența cosmică pentru a ști de unde îți vin senzațiile / afecțiunile fizice, cum se manifestă, la ce te ajută să le simți etc..  

Aici am inclus un rezumat de o pagină cu întrebările cheie folosite în / adaptate din carte.

Calea renunțării – David Hawkins

Hawkins îmi place mult pentru felul cum îmbină știința cu spiritualitatea. Carte asta e magică pentru că m-a învățat să accept tot ce simt și ce trăiesc exact așa cum este și apoi să îi dau drumul- pentru că asta e calea firească a naturii. 

Echilibrul emoțional – Roy Martina

O abordare practică și sistematică a manifestării emoțiilor în corpul fizic în diferite zone. Legătura dintre energie și materie, dintre gând și emoție. 

Insanely Gifted – Jamie Catto

Jamie e un maestru al lucrului cu umbra și inconștientul. Cartea lui e scrisă cu umor și are multe exerciții de împrietenire și explorare a „monștrilor” ascunși în inconștient. 

Formula care dizolvă suferința e un articol în care am scris despre modul în care lucrez eu cu mine și alții privind durerea psiho – fizico – emoțională. 

Iar câteva resurse bune despre cauzele emoționale ale bolilor am inclus într-un articol mai vechi. 

Să îți fie de folos. 

***

Dacă vrei să lucrăm în sesiuni de coaching 1 la 1, te invit să vezi aici mai multe informații. Momentan am două locuri libere pentru pachete de coaching de un an.