Vibrația Armoniei – părerile participanților

Salut,

De aproape un an am creat o comunitate de practică pentru cursul Vibrația Armoniei.

25 de zile cu postări zilnice, cu ghidaj – acolo unde e necesar.

Se crează o energie colectivă puternică de susținere.

Uite ce spun cei care au participat despre asta:

Reflecții din Vibrația Armoniei

Am început cursul cu intenția de a-mi cultiva conștient liniștea interioară și de a-mi imbunătăți energia fizică. Cursul prezintă într-o manieră simplă, structurată și cuprinzătoare, fundamentul unei vieți împlinite. Mi-au placut în mod special setarea intenției și momentul de conștientizare de la începutul fiecărei lecții, întrebările pline de miez, interviurile si videourile care mi-au fixat foarte bine informațiile pentru a le transforma în experiențe. Într-una dintre lecții apărea îndemnul „Find your fun in life!” – este un nume foarte sugestiv pentru procesul prin care m-a purtat cursul. Îți sunt recunoscătoare, Sabin!

Andreea


O practică de viață. Cursul tau este esența a ceea ce ai practicat și ce eu pot acum să aplic conștient pe toate aspectele vieții mele.
Apreciez munca, dedicarea, valoarea și cantitatea informațiilor, iubirea și pacea din fiecare lecție, nivelul la care ajung ele fiind atât fizic, cât și emoțional, mental si spiritual.

Ionuț

Pe mine acest curs m-a adus mai aproape de mine insămi. Am învățat ce înseamnă să nu mai dau deoparte sentimente care nu sunt confortabile, ci să le îmbrățișez și să le observ. Am invatat să mă accept așa cum sunt si să mă iubesc cu toata paleta de culori, incluzând și nuanțele de gri, fără a mă mai raporta la validarea exterioară. Mulțumesc Sabin pentru că ai reușit să sintetizezi atât de bine niște învățăminte. Cu recunoștință te îmbrățișez și îl recomand oricui!

Ioana

Mi-a plăcut foarte mult simplitatea cursului, ușurința cu care am reușit să mă conectez la mine. Meditația scurtă, simplă și complexă în același timp, m-a adus în prezent pe parcursul zilei! Mi-a adus claritate și conștientizare a ceea ce sunt.

Margareta

Mulţumesc pentru tot ce ai împărtăşit cu noi, Sabin! Zilele acestea împreună m-au făcut să fiu mai conştientă de mine, de tot ce mi se întâmplă zilnic, trăiri, emoţii pe care până acum nu le puteam defini, încadra. Am început să gândesc totul mai simplu şi calm atunci când vin momentele de tensiune. Mulţumesc tuturor din grup pentru toată energia voastră şi pentru experienţa asta a meditaţiei la distanţă, în armonie

Moni

Mulțumesc, bucurue și recunoștință 🙏Simt cu toată ființa mea puterea celor 5 I, este fantastic! Pentru mine călătoria continuă pe un traseu bine structurat. Claritatea și buna intenție mă ghidează. Mulțumesc!

Elena

Cel mai bun lucru pe care îl iau din Vibraţia Armoniei este conectarea conștientă la inimă. Sunt și multe alte lucruri bune, dar acesta e cel esențial acum.

Patricia

Mi-a plăcut simplitatea cursului în contextul complexității subiectului. Te felicit Sabin că ai reușit în timp puțin să transmiți atât de mult.

Amelia