Experiența conștientă a vieții

EXPERIENȚA CONȘTIENTĂ A VIEȚII – program de auto-cunoaștere

Grup de practică
Cu Gabriel Roșeanu și Sabin Mureșan

Te invităm cu bucurie!

18 septembrie – 18 decembrie 2018
În fiecare marți între orele 19 și 21 în Oradea

DESPRE
Viața noastră interioară – ceea ce trăim la nivel subiectiv – este alcătuită în principal din gânduri și emoții. Ceea ce văd ceilalți sunt comportamentele pe care le manifestăm.
Adesea emoțiile negative ne copleșesc și ne împiedică să trăim împăcați și conștienți. Deseori grijile și dorințele ne domină conștiința, astfel încât nu putem trăi în momentul prezent.

De ce simțim ceea ce simțim?
De ce gândim și ne comportăm uneori în detrimentul propriei persoane?
Cum să trăim în coerență, vitalitate, echilibru și armonie între minte, corp și inimă?
Ce legătură au stările și senzațiile din corp cu blocajele noastre emoționale?
Cum putem crea relații armonioase, conștiente cu sine, cu ceilalți și cu mediul în care trăim?

ÎMPREUNĂ
Creăm un spațiu în care să găsești răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele. Prin dialog și experiență directă, oferim posibilitatea să îți descoperi și practici adevărul personal precum și transformarea tiparelor vechi de comportament și a umbrelor inconștiente.

Vom crea împreună o experiență, o stare, un nivel colectiv de conștiență care permite integrarea, echilibrarea și armonizarea nivelurilor fizic, emoțional, mintal și spiritual/energetic. Printr-o serie de activități ghidate și prin practică individuală, oferim posibilitatea de autodescoperire și automodelare.

Printre temele ce vor fi abordate amintim: coerență interioară, somatizare și vindecare, obiective personale, integrare și echilibrare, relaționare armonioasă, antrenament și perseverență.

Programul este adresat oricărei persoane interesate de lumea sa interioară – cu posibilitate de focus pentru care doresc și pot multiplica metodele de lucru (educatori, antrenori, terapeuți, facilitatori / traineri etc)

CUM
Ne vom întâlni în fiecare marți între orele 19 și 21 și vom lucra în sistem de coaching de grup.

FACILITATORI
Gabriel Roșeanu, lector universitar în cadrul Departamentului de Psihologie a Facultății de Științe Socio-Umane, Universitatea din Oradea și psihoterapeut acreditat având peste 12 ani de experiență în domeniu. Autor și coautor la peste 45 de articole publicate în reviste de specialitate în domeniul psihologiei, peste 10 de capitole în cărți de psihologie, și peste 35 de lucrări prezentate la conferințe naționale și internaționale.

Sabin Mureșan, facilitator, antrenor, muzician, alpinist, cercetaș și inițiator. Creez spații și experiențe de conștiență și pace interioară.
Am petrecut ultimii douăzeci de ani de viață pe patru continente, facilitând procese de învățare și educație experiențială, crearea păcii și transformarea conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, munca în echipă și, mai recent, programe pentru armonie / coerență între minte-inimă-corp (Seminte de fericire) și programe de masculinitate (rețeaua globală a proiectului ManKind).

COST
360 de lei

pentru 12 întâlniri față în față, acces la resurse și materiale de practică, sprijin online

ÎNSCRIERE
Formularul de înscriere se află aici:

Locurile sunt limitate la 21.