Oradea – Cercul de masculinitate (Reloaded)

Salut!

Reluăm întâlnirile Cercului de masculinitate în Oradea!

Următoare întâlnire e miercuri, 8 noiembrie, ora 18, pe str. Cometei nr 1.

Sunt invitați și bărbați care nu au mai fost și care sunt interesați să participe și să contribuie regulat la Cerc – alături de cei care au fost și până acum. Aici poți citi care e intenția inițială a întâlnirilor,

Te invit să te înscrii aici.

Cercul a început acum un an și după primele luni, o parte din bărbații care participă au scris de ce fac asta:

„Pe mine m-a readus într-o stare conștientă. Înțeleg din nou ce înseamnă munca cu tine însuți și ce înseamnă o comunitate în care pot să fiu bărbat între bărbați.”

”La început am fost reticent. Am avut o reținere în a mă exprima. La sfârșitul fiecărei întâlniri am un sentiment de bucurie. E un cerc de comunitate, de comuniune.”

„Am conștientizat că nu sunt singur.”

„Îmi place că simt o susținere reciprocă. Îmi dau seama de echilibrul meu, de propria energie masculină. Văd unde vreau să lucrez cu mine, învăț din ce a reușit altul să facă. Simt o susținere din partea celorlalți bărbați.”

„Cercul îmi validează trăirile ca bărbat, văd că și alții au experiențe similare. Dacă privesc din perspectiva călătoriei eroului, Cercul e un sprijin extraordinar pentru asta. Știm că am pierdut ca bărbați în ultimele secole valoarea mitului personal. Faptul că îl recreăm aici, înseamnă mult pentru comunitate, pentru ceilalți bărbați. Știm că readucem în viața noastră călătoria adevăratului erou.”

Cu bine!

Sabin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s