Echilibru

Ai trecut în ultimul an prin schimbări majore în viață (relații, sănătate, comportament, atitudini, bani, loc de muncă)? Ai fost surprins/ă de procese interioare și transformări intense, neașteptate, care te-au obligat să renunți la unele proiecte de viață pe care le-ai construit cu migală multă vreme – poate schimbându-ți cursul vieții cu 180 de grade?

Nu ești singur/ă. Trăim cu toții o nouă experiență. Vibrația planetei crește și a noastră odată cu ea. Asta înseamnă că orice ai experimentat în viață până acum și are o frecvență mai joasă (critică, vină, furie, apatie, suferință, aroganță, măști sociale), are nevoie să fie transformat, curățat, dizolvat. Iese la iveală fie ca simptome fizice (tensiune în corp, amețeli, migrene, dureri, lovituri, stări de oboseală, depresie), fie ca valuri emoționale intense. Fie că vrei, fie că nu vrei 🙂

Orice nu îți mai folosește pentru evoluție mai departe, se curăță acum – din plan fizic, emoțional și mintal. E un proces firesc, natural. Cu cât îl accepți mai ușor, cu atât ți-e mai bine, chiar dacă procesul tău interior poate fi foarte intens. Poate simți schimbări bruște de stări emoționale, sau îți vine să te urci pe pereți, să stai singur/ă, să urli, să plângi – zile sau săptămâni întregi.

Nu ești defect/ă 🙂 E de bine. Vibrația în creștere a planetei te pune pe calea către adevărata ta esență. Cel mai bun ghid în călătoria asta accelerată e vocea ta interioară. O asculți? Îți dai voie să faci ce simți – mai ales atunci când asta contravine normelor sociale și a celor pe care ți le impui singur/ă?

Când ți-e greu:

  • Stai în natură, încetinește ritmul, odihnește-te, bea apă, respiră conștient aer curat
  • Stai singur/ă sau în grupuri de oameni cu care te simți bine. Sunt din ce în ce mai multe grupuri unde poți găsi sprijin, dacă simți că ai nevoie.
  • Observă-ți corpul, emoțiile și gândurile; acceptă-le fără să te lupți cu ele
  • Echilibrează-ți energia prin exerciții specifice (yoga, respirație, medicină energetică)
  • Trăiește generos, cu iubire, cu încredere, integru și cu smerenie

Sau….pur și simplu FĂ CE SIMȚI. Permite-ți să faci ce știi că îți face bine ACUM. Poți alege să ignori ce am scris mai sus sau orice altceva auzi și citești și să te conectezi la corpul și emoțiile tale. Acolo găsești tot ce ai nevoie să te ghideze pe drum.

Să fii bine!

Oradea – grupuri de practică

11 aprilie, ora 18:30 – Cerc de pace interioară

12 aprilie, ora 18:30 – Cerc de masculinitate / bărbați

2 gânduri despre ”Echilibru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s