Manifestă pacea interioară @ Târgu Mureș

Manifestă pacea interioară
Atelier de grădinărit interior cu Sabin Mureşan

Târgu Mureș / 27 februarie / orele 18-21

Înscrie-te cu ajutorul formularului.

Anul acesta îmi propun să te sprijin mai bine să conştientizezi mai ușor propriile procese interioare și să îți manifești firesc pacea interioară.

Te invit la un început de practică, ce are ca scop sa îți amintești că toate resursele de care ai nevoie sunt deja în tine și să îți arate cum le poți găsi.

Îți ofer timp de trei ore:
* Cea mai eficientă metodă pe care o cunosc pentru a identifica ce anume din atitudinea ta cauzează conflicte cu cei cu care interacționezi, respectiv cum poți transforma pozitiv relațiile
* Un mod prin care poți descifra ce îți transmite corpul atunci când trăiești în conflict
* Conștientizarea energetică a exprimării conflictului și transformarea acestuia în corp, minte și emoție

Procesul va fi creat spontan împreună cu şi pentru fiecare persoană din grup. Atelierul este o experiență de reconectare la sine.

Îți ofer prezența mea integră şi te invit să apreciezi la final valoarea pe care simți că ai primit-o, folosind economia darului.

Bonus pentru bărbați: în funcție de interes, e posibil să abordăm fiecare temă de mai sus și din perspectiva manifestării mature a energiei masculine.

Ce spun foștii participanți:

“Înainte de seminar eram într-o „criză de timp” și „fără timp pentru mine”; timpul curge, însă eu aleg cum și am timp cu mine acum. Mă ascult, mă simt și am pace cu mine. Am reușit să îmi depășesc una din fricile cele mai mari.” Mariana

“Îţi mulțumesc pentru tot ce ai dăruit la sfârșitul anului trecut. Unele lucruri mi-au clarificat mult mai bine anumite căutări ale mele, cum ar fi trăirea prezentului. Am implementat vindecarea cu ajutorul mâinilor cât și adresări unor cuvinte benefice apei pe care o beau dimineața la prima oră și imi permit să fac ceea ce simt cât mai des.” Dan

Aștept să ne (re)întâlnim. Sa fii bine!

Sabin

www.semintedefericire.org