Călătoria și resursele interioare

Azi e ultima zi de înscrieri pentru Exerciții de Pace Interioară. Vineri 8 aprilie / 17:30 – 20:30 / Centrul Salvia, Oradea (str. Rozmarinului 14). Formularul de înscriere se găsește AICI.

Fericirea e capacitatea de a fi împăcat cu cine și ce ești. De a fi prezent în ceea ce experimentezi, în fiecare moment. Când ți-e greu, să accepți asta și să știi că va trece. Când ți-e bine, să observi, să fii recunoscător și să știi că va trece și asta.

În ultimele luni întâlnesc multă lume care trece prin transformări profunde în viață. Relații, casă, slujbă, sănătate, bani – toate se schimbă. Suntem împinși de la spate într-un fel pe care nu-l putem controla, să abandonăm proiecte vechi, tipare mentale, obiceiuri care ne țin în loc. Miza de data asta e maturizarea ființei noaste, o evoluție naturală care transformă pe repede-înainte toate iluziile și neadevărurile pe care ni le-am construit despre cine suntem și ce facem în viața asta. Procesul ne poate duce în extreme de bucurie și tristețe, în văile întunecate ale minții, necunoscute până acum sau pe creste de bună-stare.

Oricum ar fi, călătoria asta trebuie făcută. Mâine vom căuta în interior resursele pentru a ne putea bucura de ea. Pacea, ca orice obișnuință, poate fi exersată.