gânduri dintr-un Univers prietenos

Dragă căutătorule,

Trăiesc într-un univers magic și prietenos, în care sădesc semințe de fericire. E timpul-spațiu în care experimentez o viață frumoasă, în permanentă schimbare.

Nu a fost mereu așa. În ultimii ani mi-am luat pe rând ”demonii”: fricile, blocajele, rănile și așteptările – și am căutat să mă împrietenesc cu ei. Să îi identific și să nu îi mai hrănesc cu energie prețioasă. Am învăţat ce trebuie să uit din ce credeam că ştiu şi ce părţi din mine trebuie antrenate pentru a-mi urma intuiţia cât mai bine. În ultimii cincisprezece ani am schimbat așadar alimentația, stilul de viață, prietenii, ceea ce credeam despre mine, felul în care respir, în care dorm, în care  pășesc, conținutul vorbelor pe care le spun/scriu și multe altele. Iar cel mai important, am schimbat modul în care sunt prezent şi conștient în fiecare moment trăit. Am călătorit de la Eu Am prin Eu Fac către Eu Sunt.

”Comunicăm prin vibrație, înainte de a spune orice cuvânt”, mi-a spus un prieten drag ieri. Intenția noastră mișcă energia, calitatea intenției îi decide frecvența vibrației. Universul răspunde pe aceeași frecvență, ca o mașină uriașă de îndeplinit dorințe. Dacă sădim gânduri, fapte și vorbe negative, viața noastră va arăta la fel. Dacă în schimb acțiunile noastre sunt hrănite de gratitudine, blândețe, compasiune și iubire, vom culege aceleaşi roade. Simplu.

Totuşi, lucrurile simple sunt uneori dificil de aplicat. Pentru asta vom fi aici şi în 2015: să învăţăm mai bine să sădim şi îngrijim seminţe de fericire. Să sprijinim acolo unde intuiţia e încă răzbită de frică, unde iubirea poartă încă masca furiei şi compasiunea arată a tristeţe. Am auzit că va fi un an excelent pentru grădinărit interior, aşa că pregătim unelte şi abordări noi.

Dacă ar fi să defineşti într-un cuvânt anul care începe în curând, cum l-ai numi?

Dacă ar fi să vrei să schimbi un singur lucru in viaţa ta în 2015, care ar fi acesta?

Îţi doresc în numele echipei Seminţe de fericire o călătorie cu bucurie, hotărâre şi claritate în continuare!

P.S. orice ai face, nu te lua prea în serios 🙂