Seminte de fericire de vara

E al doilea an cand mutam Semintele de fericire la Gugu (Bihor) pentru toata vara. Proiectul principal anul asta e sa finisam infrastructura de locuit si pentru activitati, respectiv sa continuam lucrul la gradina de permacultura si la cultivarea padurii – gradina. IMG_20140519_115658

Asta inseamna concret plantat, insamantat, straturi ridicate, constructii cu lemn, nisip, lut, paie. Spatiu de activitati, bucataria de vara, dusuri si toalete, cuptor de cob, soba racheta, acoperis inierbat, tencuit si podea cu cob. Toate esentiale pentru a putea gazdui mai multe activitati Seminte de fericire incepand de anul viitor.

Pe langa lucrul cu mainile (si picioarele), la sfarsit de saptamana vom avea pentru membrii echipei si pentru voluntari, la cerere, mini-ateliere si practica de Seminte de fericire. Comunicare nonviolenta, transformarea conflictelor si relatiilor, practica zilnica de bucurie, viata sanatoasa, terapie si vindecare, prezenta / mindfulness.

Daca doresti sa contribui voluntar la ce facem la Gugu si sa ne bucuram impreuna de cele enumerate mai sus, aboneaza-te la blogul indicat, sa primesti noutatile si … te asteptam. Anunta-ne din timp sa stim ca vii 🙂

Pana in septembrie postarile tematice vor fi aici rare si concise. Din toamna reluam atelierele si cursurile in salile din diferite orase.

Cu bucurie,

Echipa Seminte de fericire