Bucuresti – Patru motive de exceptie

Ne pregatim cu bucurie de evenimentul din Bucuresti. Ajungem rar in capitala si pentru asta fiecare ocazie e speciala. De data asta sunt patru motive concrete pentru care cele doua ateliere pe care le pregatim pe 5 si 6 aprilie vor fi de exceptie:

– Ele sunt organizate la initiativa unor oameni deosebiti, care lucreaza pentru a schimba in bine comunitatile in care traiesc. Pe o parte ii vei putea cunoaste printre participanti.

– Atelierul de gradinarit interior (sambata) aduce elemente noi. Continutul e organic, se adapteaza in functie de participanti si creste prin contributiile evenimentelor precedente.

– Atelierul de nonviolenta aplicata va fi oferit intr-un format unic. El va combina experiente dobandite in zone de conflict armat cu practici utile intr-o tara care nu e in razboi (oficial) cu nimeni, dar in care foarte putini dintre oameni spun ca traiesc in pace.

– Nu exista reducere pentru nici o categorie de participanti. Motivul e simplu: nu exista o taxa fixa, atelierele sunt organizate in baza economiei darului. (Generozitatea fiecaruia + intentia de a sprijini proiectul mai departe) / posibilitatile financiare = contributia finala. Ni se pare cam complicat sa calculam, sa spunem, 20 % reducere din rezultatul formulei tocmai descrise. Mai ales ca unele persoane aleg sa contribuie si cu altceva decat cu bani. Asa ca decizia o va avea de luat pe loc fiecare participant.

Patru motive in plus sa ne pregatim bucurosi de Bucuresti.