Cum trăiesc eu atelierele de grădinărit interior

Brasov

E musai să împart bucuria cu ceilalți, dacă vreau ca energia ei să se amplifice ”de la sine”. Astăzi împart bucuria de a facilita atelierele de sădit Semințe de fericire.

Au trecut două luni de la primul atelier (în formatul acesta) și am înșirat în ordine Cluj Napoca, Oradea, Timișoara și Brașov. Fiecare experiență cu personalitatea ei – și aici gazdele / casa / sala în care am fost primiți au fost foarte importante. Casa de Cultură Permanentă (Cluj), Fundația Comunitară Oradea, Atelier de Înfrumusețare Interioară (Timișoara) și Armonia Brassovia (cu Aurora Circle și Universitatea Brașov). Ce spații minunate!

Dintre lecțiile frumoase învățate subliniez una: rolul meu e să facilitez un proces în care toți cei prezenți sunt co-creatori. Sunt în sală doar cei care vor și trebuie să fie acolo. Schimbăm energie și inspirație pentru fericire pe toate cele cinci niveluri pe care lucrăm. De multe ori timpul se unește cu spațiul și nu se mai mișcă liniar, ci într-un soi de profunzime în spirală, care de la un punct încolo are viața ei proprie. Pentru mine atelierele de grădinărit interior sunt experiențe unice în care curățăm bagajele noastre de nefericire la modul pragmatic și în același timp subtil. Cu fiecare atelier devin martorul bucuros al unui proces de întoarcere Acasă, experiență re-creată în fiecare oraș cu alți oameni, cu (ușor) alt conținut.

Motive serioase deci să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați invitat și acceptat în viețile voastre. Mă angajez să duc poveștile voastre frumoase mai departe și să ajut în continuare la răspândirea Semințelor de fericire, alături de cutia cu unelte potrivite pentru sădire și îngrijirea lor. Posibil să ne oprim și prin Arad și București în curând; dar și în alte locuri și sub alte forme.

Până atunci…spor la practică 🙂